Kérdés:
Mi értelme van ennek a történetnek a Mindhunterben?
Birjolaxew
2018-02-26 20:16:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

A Mindhunter sorozatban van egy sztori ív, amelyben Debbie-t elfogják (érzelmileg) megcsalni Holdent. A jó összefoglalóért lásd ezt a választ.

Ez a sztoriív egyetlen epizód alatt indul és fejlődik, és ennek csúcspontja:

a kapcsolat megszakad, Debbie üldözi Holdent, amikor elhagyja az épületet.

A következő epizód legelején a történet íve szótlanul le van zárva, a többire látszólag nincs hatással. sorozatának. Soha többé nem említik, és a sorozat állapotát visszaállítják a történet történetének kezdete előtt. A néző soha nem kap megoldást a kérdésre, laza szálként hagyva.

Mi a célja ennek a történetnek az ívbe vonásának a sorozatban?

Egy válasz:
Bryan Turriff
2018-02-27 06:10:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Azt hiszem, célja annak bemutatása, hogy Holden jelenleg érzelmileg nem áll számára elérhető. Nem tud kapcsolatba lépni vele, mint korábban, mert munkája annyira átfogja az idejét, energiáját és érzelmeit. Ahogy Holden szinte átragad a sorozatgyilkosok alattvalóival, azt látjuk, hogy karaktere érzelmileg mélyebben kapcsolódik a gyilkosokhoz.

Úgy gondolom, hogy az itt írt írás megmutatja, mennyire veszi ki belőle az iránti megszállottsága, és mit áldoz munkájára, nevezetesen Debbie-vel való kapcsolatára. a szakítás úgy történik, hogy 20 perc van hátra az évadzáróból. Nagyon valószínű, hogy a Netflix által zölden megvilágított második évadban ezt újra megvizsgálják. Akárhogy is, inkább visszatérne olyanhoz, mint Ed Kemper, mint a párkapcsolaton - nincs időnk megnézni, hogy érzelmileg hat-e rá a kapcsolat vége.

Azt hiszem, te kommentálod azt a fokozatos szétválasztást, amely a történeti ív után következik be, amiről beszélek - én kifejezetten az egy epizódos ívről kérdeztem, amely magában foglalja a csalást. Ez a történetív a mosoda következő epizódjának legelején fejeződik be, és látszólag eltávolítható (különösen azért, mert a történetív, amelyről beszél, nagyon kapcsolódik és jobban hajlik). Sajnálom, ha ez nem volt világos.
Azt hiszem, hogy Bryan válaszolt erre; annak volt a célja, hogy megmutassa, mennyire érzelmileg elvágódott Holden. Amint javasolja, az epizódból való kivágásnak nincs hatása a történetre. Ez számomra azt sugallja, hogy egyértelműen ** nagyon ** távoli.
@Phlegon_of_Tralles Ez csak furcsának tűnik, tekintve, hogy ugyanazon okok miatt "puhább" szakításuk van a következő epizódok felett. Az írók először nukleáris tevékenységet folytatnak, ezt visszavonják, majd fokozatosan ugyanezt teszik. Látom, hogy ez a legvalószínűbb magyarázat a történet ívére.
Az írók talán „nukleáris jellegűek” voltak, hogy párhuzamot vonjanak az impulzív természettel, amelyet Holden alakít ki az első évad során, és a gonosz emberekkel, akiket napközben tanulmányoz.


Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...