Kérdés:
Vígjáték film / tévéműsor, amelyben egy szoptató lány meggyőzi a fiút az anyatej fogyasztásáról
A J
2016-08-31 14:56:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Szeretném azonosítani ezt a filmet / tévéműsort, amelynek előzetesét megnéztem. A televízió adásban volt. Tehát itt vannak a részletek:

Mikor néztem meg

Körülbelül 7 éve néztem meg, és a filmnek biztosan 1999 után kellett megjelennie -2000 .

Nyelv és ország

Angol nyelvű film volt, amerikai / brit.

A film / tévéműsor műfaja

Az előzetes megtekintésével vígjátéknak / tévéműsornak tűnt.

Jogi nyilatkozat

Ez nem pornó igazolvány. Ez csak egy vígjáték volt, mint az Amerikai pite.

A telek részletei

Az előzetesben van egy lány és egy fiú (talán a főszereplők). A lány mellei szoptatóak. A túl sok tej miatt az ing kissé nedves lesz. Ki kell vennie a tejet, de nem akarja pazarolni. Szóval megkéri a fiút, hogy szívja ki, és leveszi az ingét. De a Fiú nem hajlandó, ezért tejet vesz egy korsóba, és megkéri, hogy fogyassza el az egészet. Itt ér véget a pótkocsi.

Már gugliztam róla, de nem találtam. Minden segítséget értékelni fogunk.

Emlékszel a helyszín helyszínére? (Egy szobában volt? Kint? Emberek között?) És hogy néztek ki a szereplők, vagy hány évesek voltak?
Talán a szobában volt, a konyhában. Úgy nézett ki, mint egy konyha. Csak ketten voltak. És nem mondhatom, hogy korosztályos. Talán 30-as.
Homályos emléke van erről egy Wayans-filmben.
... természetesen történt valami hasonló is (nagyon nem vígjátékban) A harag szőlőjében.
@T.E.D. Nem volt olyan régi.
Egy válasz:
Walt
2016-09-10 22:32:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Úgy tűnik, láttál egy klipet a Nip / Tuck 2004-es 2. évadjának premierjéből, ahol Gina, akinek Christian kisgyermeke segít, szoptat és nem akar hogy tönkretegye a selyem ingét, ezért megkéri Christianot, hogy szívja ki inkább a tejet. Végül Christian vonakodva engedik meg, majd egy pohár tejet kínál a tortájával egy másik nő (Julia), kezében egy korsóval. A klip a következő alatt található: [ Figyelmeztetés: Egy bit grafika ]:Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...