Kérdés:
Miért van elgondolás Himiko teste alatt?
Yu Zhang
2018-03-25 19:27:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Amikor Himiko holttestét felfedezik a Tomb Raider ben, Vogel és emberei megpróbálják elvenni, de hirtelen feláll, és mindenkinek megijeszt egy ugrást.

Lehet láttam, hogy Himiko alatt van egy elgondolás, amely támogatja a testét, hogy fel tudjon ülni.

Nem tudok arra gondolni, miért van Himiko teste alatt fogamzás. Van valami ötleted?

Egy válasz:
Charles
2018-03-26 08:04:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nem tudok belegondolni, miért van Himiko teste alatt fogamzás. Van valami ötlet?

Először egy pár dolog:

  • Himikót eltemették c. Kr. U. 248.
  • A fogaskerekeket Kr.e. 100-150 körül találták ki (először a 4. században dokumentálták).

Ennek ellenére Himiko temetése idején a teremtés és egy ilyen gép megvalósítását élvonalbeli szempontnak tekintették.

Miért volt ott a kialakítás? Nos ..

Himiko felszerelte a gépet, hogy elriassza mindazokat, akik megpróbálták mozgatni a testét, mivel tudta, hogy a betegség hordozója, és megpróbálta megakadályozni annak terjedését. Ugyanez az oka annak, hogy ennyi csapda és akadály állt a helyén (ahogy Lara mondta, hogy valakit bent tartsanak és ne feltétlenül legyenek kívül).

Valakinek valóban át kellene tennie az összes csapdán és Himiko testén át, akkor a gépezet arra készteti az embert, hogy elhitesse vele, hogy Himiko átkozott és még mindig életben van (ahogy a legenda is mondja), ami remélhetőleg elriasztja az embert.

Kezdetben a gépezetnek ez volt a hatása Lara és a csoport azonban, mivel a film a 21. században játszódik (és manapság az emberek sokkal jobban hozzászoktak a modern technológiához), Vogel gyorsan rátapadt, és felfedte Himiko hirtelen mozgásának valódi természetét.


Alternatív magyarázat:

Elképzelhető, hogy azáltal, hogy a fogamzás előrevetíti Himikót, miközben az ember megpróbálja felvenni a testét, fizikai kapcsolatot létesítene velük, és ezáltal az illető (ke) t ), hogy megbetegedjen a betegségben és a helyszínen meghaljon, és esélye sincs kivinni a sírból.

ez a perspektíva, az elgondolás a sír utolsó csapdája.Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...