Kérdés:
Koreai film kísértettel a férfi vállán
DevBob
2014-08-18 12:30:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olyan filmet próbálok találni, amelyet néhány évvel ezelőtt láttam, és nem sokat emlékszem rá, ezért remélem, hogy valaki megtalálja a rendelkezésemre álló néhány információval.

Ez egy ázsiai szellem film, szerintem egy koreai film egy srácról és a barátnőjéről. Nagyon sok furcsa dolog történik a sráccal, és az a szellem, aki ezt csinálja (azt hiszem, remélem, hogy nem keverek különféle filmeket) egy lány, aki korábban szerette, de ezt korábban ő és csoportja zaklatták barátaiból.

Az egész film alatt a srácnak hátfájása van, és egy pillanat alatt felmegy egy skálán, és úgy tűnik, hogy túl sokat nyom.

A végén a filmet, rájön, hogy a lány szelleme végig a vállán ült.

Tudom, hogy ez kevés információ, de ennél többet nem emlékszem, és mivel láttam ezt a filmet, amikor fiatalabb volt és megijesztett, most szeretném újra látni!

- Ennél többet nem emlékszem, és mivel fiatalabb koromban láttam ezt a filmet. és "egy film, amelyet néhány évvel ezelőtt láttam". ...
Néhány évvel ezelőtt fiatalabb voltam :)
Egy válasz:
Walt
2014-08-18 12:50:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Úgy gondolom, hogy thai, nem pedig koreai. Ez úgy hangzik, mint a Shutter 2004-ből. A Wiki oldalról:

Tun titokzatos fehér árnyékokat és arcainak látszik felfedezni fényképeit . Egy gyanús Jane úgy gondolja, hogy ezek a képek annak a lánynak a szelleme lehetnek, akit eltaláltak az úton. Tun, aki a baleset óta súlyos nyaki fájdalmakkal küzd, felkeresi a szakembert. Míg egy nővér megpróbálja megmérni a súlyát, legnagyobb megdöbbenésére a súlya megközelítőleg 120 kilogramm (264 font).

Kétszer is átalakították, Indiában Click (2010) és az Egyesült Államokban Shutter (2008). Íme az előzetes:

Igen, úgy tűnik, hogy ez lehet. Tegnap néztem a traileret, de nem voltam biztos benne, mivel nem találtam semmit a súlyról, de a válaszoddal biztos vagyok benne, hogy ez a megfelelő film. De biztosan keveredtem egy másik film a bántalmazási történetért. Köszönöm!
Nem, ez a rész is belefér. Kapcsolatban volt a lánnyal, és kidobta, mielőtt elgázolták volna. Egyébként örülök, hogy megtaláltad!
@ Florian.C Lehet, hogy összekeveredik a 2008-ban kiadott amerikai verzióval. Van egy olyan jelenete, amikor a srác súlyt ellenőrz, a mellette lévő nővér pedig meglepődve nézi a mérleget, hogy túl sokat nyom, és arra kéri, hogy lépjen le és ellenőrizze újra a súlyt.


Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...